Keuken

Op het keukentrapje

Met een keukentrapje onder de arm reizen we van Sint-Oedenrode naar Schagerbrug. Onderweg vragen we aan voorbijgangers: wat brengt jouw keuken een treedje hoger? En wat mag er niet in jouw keuken ontbreken? We trappen af in Sint-Oedenrode.

Leonore Vallen (25)

Leonore


“Mijn vriend en ik wonen in een oud appartement met een keukentje uit de vorige eeuw. Het aanrechtblad is nog geen meter. Als we een huis gaan kopen, weet ik al precies hoe de keuken eruit moet komen te zien: helemaal zwart, met een groot kookeiland en met een weggewerkte afzuigkap. Op het fornuis staat dan een pan verse soep te pruttelen. De liefde voor soep heb ik van mijn moeder. Ieder weekend maak ik een grote pan om met zijn allen van te smullen.”

Marieke Sweere (59)

Marieke


“Volgens mijn kinderen zijn pannenkoeken mijn specialiteit. Ik heb twee zonen en twee schoondochters die als dochters voor me zijn. En al wonen ze niet meer thuis, mijn kinderen komen nog steeds graag hier eten. Vijftien jaar geleden hebben mijn man en ik onze leefkeuken zelf samengesteld. Bewust met een hoger aanrechtblad, omdat ik allemaal lange mannen om me heen heb. De keuken bevalt nog goed, maar ik zou wel graag een groter fornuis, een spoelkraan en een vaatwasser op hoogte hebben.”

Anne Derks (33) en Dibbe (2)

Anne en Dibbe


“Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan. Het liefst kook ik Bourgondische gerechten, boordevol smaak. Al moet ik er met mijn kinderen van een en twee jaar wel op letten dat het ook voor hen geschikt is. Thuis heb ik een keuken met lekker veel werkruimte en een vijfpits gasfornuis, maar het liefst zou ik acht pitten hebben. Ik houd van véél en lekker. Onmisbaar in de keuken zijn goede messen en een keukentrapje, ik ben namelijk nogal klein van stuk.”

Hoe zorgen wij dat de keuken werkt, voor jou? In het digitale keukenboek vind je de antwoorden. Klik op onderstaande button en bekijk ons digitale keukenboek!

Bekijk digitale keukenboek

Maak een afspraak

Hou jij van styling en wil je andere mensen inspireren? Deel jouw foto’s op Instagram met de hashtag #keukenstyling en ook jouw foto komt op onze website!

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.