Keuken

Oktober woonmaand

Dit kun je verwachten

Traditioneel staat oktober in het teken van wonen. Heel logisch: de dagen worden korter en je spendeert weer meer tijd in huis. Eindelijk kun je al die klusjes van je to do lijst strepen en je woning met frisse nieuwe kleuren of meubels een complete make-over geven. In deze woonmaand vliegt de inspiratie je om de oren: het moment om geïnspireerd te raken!

To do


Lijst met design- en woonbeurzen in oktober 2018

Verveel jij je altijd zodra de ‘R’ in de maand zit? Niet doen. Komende periode is er voldoende te doen om zo’n beetje elk weekend van huis te zijn en geïnspireerd te raken. Wat voor type je ook bent. 

Beurs Eigen Huis - 21 t/m 23 september 
Heb je bouw-, verbouw of verhuisplannen? Dan doe je op deze beurs veel inspiratie en slimmigheden op. En de kinderen? Die kunnen gewoon mee. Er is namelijk ook een kinderopvang aanwezig waar heerlijk geknutseld wordt. 

VT Wonen&Design beurs - 2 t/m 7 oktober 
Al jaren een begrip in Nederland: dé woonbeurs. Doe inspiratie op voor je woon- en werkplek, ontdek gave materialen en nieuwe interieurtrends. Ook thuis geniet je nog volop van inspiratie met het VT Wonen magazine. Dat betekent lekker languit op de bank nagenieten en nog meer ideeën opdoen. 

Biennale interieur Kortrijk (België) - 18 t/m 22 oktober 
Laat je inspireren door onze Zuiderburen. Al vijftig jaar organiseren ze het event op het gebied van innovatie en creativiteit: de Biënnale interieur Kortrijk. Vol tentoonstellingen en lezingen. Maar je raakt pas echt geïnspireerd door de jonge generatie ontwerpers en toonaangevende designers. Zij presenteren hun werk in een leegstaand ziekenhuis. Zo’n bijzondere locatie is alleen al de moeite van een bezoek waard. 

Dutch Design Week - 20 t/m 28 oktober 
Alles van Nederlandse bodem op het gebied van design vind je één week lang verspreid door heel Eindhoven. Doe inspiratie op bij jonge ontwerpers, ontdek welke innovaties je in je huis kunt toepassen en raak geïnspireerd door kunst en creativiteit uit eigen land. 

Excellent Woonbeurs - 25 t/m 28 oktober 
Deze lifestyle beurs is er eentje voor mensen met een wat dikkere portemonnee. Maar ook al heb je die niet, dan is een bezoekje zeker waar voor je geld. Op deze beurs vind je alles van  compleet ingerichte woonhuizen van toparchitecten tot zwembaden, kunst en verlichting. Eén ding is zeker: je kijkt er je ogen uit.

Country Inside (België) - 1 t/m 4 november 
Wie graag wat meer buitenleven in huis haalt, kan zijn hart ophalen bij onze zuiderburen. De nadruk van deze beurs ligt dan ook op het culinaire, warme thuisgevoel. En daarvoor vind je allerlei noviteiten, crafts en arts op deze beurs.

De trends voor 2019 die je gaat ontdekken

Welke woonbeurs je ook bezoekt: design met gevoel staat voorop. Het moet dus iets losmaken bij je. Of dat nou komt door de vorm of het kleur- en materiaalgebruik doet er dit jaar niet toe. Bijna alles is toegestaan. Behalve… minimalistische interieurs. Dus combineer er vooral lekker op los. Hoe meer eclectisch, hoe beter. 

moodboard maker
Haal meer uit je interieur

In de woonkamer vinden -net als in de keuken- steeds meer activiteiten plaats. Aan de eettafel wordt ook gewerkt en geborreld met vrienden. De zithoek is zowel een speelplek voor de kinderen als een relaxruimte voor de ouders. Want wat is er nu fijner dan daar even tot rust te komen zodra de kleintjes op bed liggen. Er wordt dus volop gemultitaskt en daarvoor is een andere kijk op je woonruimte nodig. Met multi-functionerende en modulaire meubels. Zo creëer je niet één maar meerdere mogelijkheden in je huis om te wonen, werken en genieten. 

Slimmer wonen

Het ene na het andere technologische hoogstandje wordt op de markt gebracht. Met één app kun je straks zo’n beetje alles in huis vanaf de bank besturen. Zagen we de keuken langzaam al steeds slimmer worden, is dat met de rest van het interieur ook al jaren het geval. Meer lezen over de slimme keuken? Klik dan hier. Sta er dus niet van te kijken als je tijdens een inspiratie rondje op de beurs verschillende technologische producten tegenkomt die je leven verrijken. Bijvoorbeeld de slimme verlichting van Philips of geavanceerde muzieksystemen van Sonos. 

Home connect


Pittig, pittiger, pittigst

Qua kleur en materiaal mag het allemaal wel wat heftiger komend jaar. Retro kan, bloemen aan je muur kunnen en die gouden afwerking in je interieur is ook toegestaan. De kleuren zijn allemaal wat warmer van aard zoals onder andere donker paars, wijn rood, indigo blauw en pasteltinten zoals oud roze en zacht grijs. 

Meer woon- en keukeninspiratie?

Ben je benieuwd hoe je jouw keuken kunt omtoveren tot dat ideaalbeeld uit je dromen? Je bent altijd van harte welkom voor een gratis adviesgesprek in een van onze winkels. Voor meer keukeninspiratie kun je ons ook volgen op Facebook, Instagram en Pinterest of je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo ben en blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen! Aanmelden kan door jouw e-mailadres in te vullen onderaan de website. Daarnaast staat onze inspiratiepagina vol met tips en de huidige trends. 

Inspiratiepagina bekijken

Ook voor jou hebben we de keuken die werkt. Maak direct een ontwerpafspraak of kom langs in één van onze winkels.

Afspraak maken  Kom eens langs

Wil je andere mensen inspireren? Deel jouw Bruynzeel Keuken op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens. Jouw foto zal dan worden gedeeld op onze inspiratiepagina. Bekijk de pagina hier

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.