preload

Inspiratie

Vraag nu ons inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends.  Vraag gratis inspiratiemagazine aan

Volop kookplezier met nieuwe keukens van Bruynzeel Keukens bij Ronald McDonald Huis Maastricht en vakantiehuis Kindervallei in Limburg

Volop kookplezier met nieuwe keukens van Bruynzeel Keukens bij Ronald McDonald Huis Maastricht en vakantiehuis Kindervallei in Limburg ›

Een nieuwe, grote, leefkeuken in de gezamenlijke keukenruimte in het Ronald McDonald huis in Maastricht en zes nieuwe keukens in de vakantieappartementen van de Kindervallei in Valkenburg werden medio februari door Bruynzeel Keukens en het Ronald McDonald Kinderfonds feestelijk geopend. Met deze vernieuwde keukens kunnen gezinnen met een ziek en/of zorgintensief kind in een huiselijke omgeving genieten van een zelf gekookte maaltijd.

Alleen nog maar inductiekookplaten in Bruynzeel winkel Utrecht

Alleen nog maar inductiekookplaten in Bruynzeel winkel Utrecht ›

Nieuwbouwwoningen worden alleen nog maar gasloos gebouwd en steeds meer huishoudens maken de overstap van koken op gas naar gasloos koken. Bruynzeel Keukens kiest er voor om, vanuit duurzaamheidsoogpunt, in haar vernieuwde winkel alleen nog maar inductiekookplaten te etaleren. Hiermee wil Bruynzeel Keukens een bijdrage leveren aan de overstap naar gasloos koken.

Gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens slaan handen ineen voor een aardgasvrij Pendrecht

Gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens slaan handen ineen voor een aardgasvrij Pendrecht ›

Pendrecht in 2030 helemaal aardgasvrij: dat is de doelstelling van de gemeente Rotterdam. Maar hoe doe je dat? En waar moet je als bewoner rekening mee houden? Als ervaringsdeskundige op het gebied van koken op inductie, speelt Bruynzeel Keukens een rol in het informeren van de inwoners tijdens deze transitie. Dat gebeurt in een speciale huiskamer, midden in de wijk Pendrecht. Het is dé plek om informatie in te winnen, kookplaten te bekijken en te ervaren.

Bruynzeel Keukens: innovatief, persoonlijk en toegankelijk voor iedereen

Bruynzeel Keukens: innovatief, persoonlijk en toegankelijk voor iedereen ›

De wereld om ons heen verandert. Zo ook de winkelstraat en het winkelgedrag. Digitalisering speelt een steeds grotere rol en meer aankopen worden online gedaan. Daarnaast openen juist ook steeds meer webshops fysieke winkels, want: consumenten willen producten toch ook blijven zien, voelen en ervaren.    

Gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens slaan handen ineen voor klimaatneutrale toekomst

Gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens slaan handen ineen voor klimaatneutrale toekomst ›

Rotterdam / Bergen op Zoom - De gemeente Rotterdam en Bruynzeel Keukens gaan een samenwerkingsovereenkomst aan om de inwoners van de wijk Heindijk de overstap te laten maken naar gasloos wonen en koken. Heindijk is de eerste Rotterdamse wijk die aardgasvrij wordt.

Ruim twee derde van de Nederlanders is (heel erg) tevreden over zijn of haar keuken

Ruim twee derde van de Nederlanders is (heel erg) tevreden over zijn of haar keuken ›

Thuiskomen kan alleen op een plek waar jij je thuis voelt. Is de keuken het hart van het huishouden? En hoe ziet het leven in- en om de keuken er dan uit? Bruynzeel Keukens onderzocht het! 

Pilotstore Bergen op Zoom officieel geopend

Pilotstore Bergen op Zoom officieel geopend ›

Op zaterdag 7 september opende onze nieuwe winkel aan de woonboulevard in Bergen op Zoom officieel haar deuren. In deze winkel brengen we de wensen van klanten samen, waarbij inspiratie en digitalisering een grote rol spelen. Na een openingswoord van directeur Ron van den Berg en wethouder Evert Weys, openden Bruynzeelers Jan Potappel (49 jaar in dienst) en Marjan Meiland (40 jaar in dienst) officieel deze nieuwe, innovatieve, winkel en kon het feestelijke openingsweekend van start gaan.  

‘’Vanaf dag één voelde het als thuis in deze winkel’’

‘’Vanaf dag één voelde het als thuis in deze winkel’’ ›

Op 6 juli 2019 opende een compleet nieuwe Bruynzeel pilotstore in Bergen op Zoom. De winkel, voorzien van nieuwe, inspirerende keukenopstellingen en tools zoals een ontwerpstudio en apparatentafel, sluit volledig aan op de nieuwe retailformule van Bruynzeel Keukens. Hoe is de eerste maand voor de aankoopadviseurs verlopen? En wat waren de reacties van klanten? 

Nederlanders zijn erg te spreken over de maaltijden die thuis op tafel komen

Nederlanders zijn erg te spreken over de maaltijden die thuis op tafel komen ›

Thuiskomen kan alleen op een plek waar jij je thuis voelt. Is de keuken het hart van het huishouden? En hoe ziet het leven in- en om de keuken er dan uit? Bruynzeel Keukens onderzocht het! Met als eerste thema in de reeks van onderzoeksresultaten: koken.

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heb je een vraag?