preload

Vraag nu ons inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends.  Vraag gratis inspiratiemagazine aan

Pilotstore Bergen op Zoom officieel geopend

Pilotstore Bergen op Zoom officieel geopend ›

Op zaterdag 7 september opende onze nieuwe winkel aan de woonboulevard in Bergen op Zoom officieel haar deuren. In deze winkel brengen we de wensen van klanten samen, waarbij inspiratie en digitalisering een grote rol spelen. Na een openingswoord van directeur Ron van den Berg en wethouder Evert Weys, openden Bruynzeelers Jan Potappel (49 jaar in dienst) en Marjan Meiland (40 jaar in dienst) officieel deze nieuwe, innovatieve, winkel en kon het feestelijke openingsweekend van start gaan.  

Thuis in huis!

Thuis in huis! ›

Nieuwe retailformule van Bruynzeel Keukens is innovatief, persoonlijk en toegankelijk voor iedereen.

Ruim twee derde van de Nederlanders is (heel erg) tevreden over zijn of haar keuken

Ruim twee derde van de Nederlanders is (heel erg) tevreden over zijn of haar keuken ›

Thuiskomen kan alleen op een plek waar jij je thuis voelt. Is de keuken het hart van het huishouden? En hoe ziet het leven in- en om de keuken er dan uit? Bruynzeel Keukens onderzocht het! 

‘’Vanaf dag één voelde het als thuis in deze winkel’’

‘’Vanaf dag één voelde het als thuis in deze winkel’’ ›

Op 6 juli 2019 opende een compleet nieuwe Bruynzeel pilotstore in Bergen op Zoom. De winkel, voorzien van nieuwe, inspirerende keukenopstellingen en tools zoals een ontwerpstudio en apparatentafel, sluit volledig aan op de nieuwe retailformule van Bruynzeel Keukens. Hoe is de eerste maand voor de aankoopadviseurs verlopen? En wat waren de reacties van klanten? 

Nederlanders zijn erg te spreken over de maaltijden die thuis op tafel komen

Nederlanders zijn erg te spreken over de maaltijden die thuis op tafel komen ›

Thuiskomen kan alleen op een plek waar jij je thuis voelt. Is de keuken het hart van het huishouden? En hoe ziet het leven in- en om de keuken er dan uit? Bruynzeel Keukens onderzocht het! Met als eerste thema in de reeks van onderzoeksresultaten: koken.

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.