preload

NIEUW bij Bruynzeel Keukens

In de tachtig jaar dat we keukens ontwerpen, hebben we nog geen moment stilgezeten. Elk jaar kijken we opnieuw naar wat werkt, wat beter kan en waar onze klanten écht behoefte aan hebben. Zodat de keuken blijft werken voor jou. Nu en in de toekomst. Daarom breiden we ons aanbod in 2018 nog verder uit!

Atlas staal

 

Atlas Staal


De trend

We schreven het al eerder: zwart, staal, hout en natuurlijke materialen zijn super populair. Je vond dit al terug in ons assortiment, maar we breiden het dit jaar verder uit. Wat dacht je van de Atlas keuken in de kleur staal of roest? Of één van de vier nieuwe kleuren in houtfineer? En zo is er veel meer te kiezen in ons vernieuwde aanbod.

Staal
Op zoek naar een stoere, robuuste en industriële uitstraling van je keuken? Voeg elementen van staal toe! Vanaf nu heb je bij Bruynzeel Keukens meer keuze uit kastkleuren, spoelbakken, kranen en inleg-elementen van deze metaalsoort. Zo is de kokendwaterkraan verkrijgbaar in Gun Metal en bieden we bijvoorbeeld ook een moderne spoelbak aan in Gun Metal, Copper en Gold

Gun metalCopper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hout

Hout is ook hot. Van een keuken tot lade indelingen in hout uitgevoerd. Naast het huidige assortiment kastdeuren is vanaf nu ook de Atlas in een strokendeur beschikbaar in maar liefst vijf houtkleuren.

Lade

En daar bovenop introduceren we de Aerdenhouten kastdeur in houtfineer in de kleuren donkergrijs-, grijs-, natuur- en licht eiken. Helemaal hip en toekomstbestendig.

Aerdenhout

 

Aerdenhout stroken 15 grijs eiken


Zwart

Het is natuurlijk geen officiële kleur, maar toch kiezen we massaal voor meer zwart in onze keukens. Het zorgt voor een moderne, statige look in huis. Door te kiezen voor een zwarte keuken of accessoires in zwart, zorg je voor een eigenzinnige uitstraling die je zo minimaal of uitbundig kunt maken dan je zelf wil. Om die reden hebben we dit jaar ook ons ‘donkerste aanbod’ eens onder de loep genomen.

Matterhorn


Matterhorn

Handgreep zwart

Greep
 

 

 

 


Zo zijn er vanaf nu bijvoorbeeld zwarte ringen voor spotverlichting inclusief bijbehorende zwarte kabelgoot verkrijgbaar. Of kun je je keuken verfraaien met de mat zwarte Stretto greeplijst. Mocht je het geheel wat luchtig willen houden en liever geen bovenkasten in huis halen: overweeg dan eens een regaalkast. Een open regaalkast wordt uitgevoerd met een dek en bodem in een kleur naar keuze. Deze kast is opgebouwd uit een zwart aluminium profiel dat door middel van kunststof hoekstukken verbonden wordt.

Atlas staal


Composiet blad

Natuurlijk

Natuursteen is een geliefd materiaal voor het werkblad. Omdat het een relatief kostbaar materiaal is, worden er veel goede alternatieven ontwikkeld zoals het composieten blad waaraan drie nieuwe kleuren toegevoegd zijn (Rugged Concrete, London Grey en Oriental Black). Liever een extreem kras-, hitte- en vlekbestendig blad? Overweeg eens een Dekton blad, verkrijgbaar in unieke kleuren en afwerkingen. Of, voor een kleiner budget, multiplexblad met Fenix toplaag. Dit is een extreem mat en fingerprint proof blad waar je krasjes eenvoudig uit het oppervlakte poetst.

Alle werkbladen

Aerdenhout


Even praktisch

Omdat de keuken die werkt vooral ook makkelijk in gebruik moet zijn, hebben we ook enkele keuken verrijkende elementen toegevoegd. Zo bieden we vanaf nu diepere muurplanken aan zodat ook je er ook je grotere borden op kunt neerzetten. En dan hebben we het nog niet eens over de fraaiere afwerking of verbetering van hoge ombouwkasten voor vaatwassers, aansluitkabels enzovoorts.

Stel jouw keuken samen

Met een Bruynzeel Keuken haal je niet alleen extreem veel kookcomfort in huis, maar ook een blikvanger die bij jou en je interieur past. Je kunt hem namelijk volledig samenstellen zodat jouw keuken volledig werkt voor jou. Benieuwd? Kom dan eens langs in één van onze winkels of maak meteen een afspraak.

Bruynzeel Keukens winkels

Maak een afspraak

Hou jij van styling en wil je andere mensen inspireren? Deel jouw foto’s op Instagram met de hashtag #keukenstyling en ook jouw foto komt op onze website!

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×