Keuken

Mooi initiatief!

Families komen samen in het Ronald McDonald Huis

Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Al meer dan dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of zorgintensieve kinderen en hun families in Nederland.

Rmd


Dicht bij elkaar
Natuurlijk wil je als ouder nooit ver weg zijn van je zieke kind. Ouders, broertjes en zusjes logeren op loopafstand van het ziekenhuis in een Ronald McDonald Huis. Zo zijn ze altijd dichtbij voor een kus, knuffel of verhaaltje voor het slapen gaan. Ook kunnen ze binnen enkele minuten aan het bed van hun zieke kind staan.

rmcdKom in actie, spring op de fiets
Omdat het Kinderfonds geen subsidie ontvangt, worden er veel acties georganiseerd om geld in te zamelen. Zo fietsen of lopen deelnemers ieder jaar in juni honderden kilometers tijdens HomeRide en HomeRun. Deelnemers laten zich sponsoren om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. Er is nog plek voor teams en deelnemers! Kijk op www.homeride.nl en www.home-run.nl voor meer informatie.

Voel je thuis in de keuken
Bruynzeel Keukens biedt al jarenlang keukens tegen een sterk gereduceerd tarief aan voor de Ronald McDonald Huizen. Dankzij Bruynzeel kunnen de gasten in de Ronald McDonald Huizen en Huiskamers op elk moment van de dag in de keuken terecht voor het smeren van een boterham of het koken van een warme maaltijd. 

1985: eerste Ronald McDonald Huis in Europa - 13 Huizen staan er inmiddels in Nederland - 3 vakantiehuizen - jaarlijks logeren bijna 6.500 gezinnen in de Ronald McDonald Huizen - 0 euro subsidie - 1.900 vrijwilligers

 

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.