Keuken

Maar eerst, koffie!

'Ik eet al zes jaar lang exact hetzelfde ontbijt'

Pauline eet iedere dag ontbijt op bed

Begin jij je ochtend stressvrij met een uitgebreid ontbijt aan de keukentafel? Of spring je uit bed en grijp je nog snel een coffee-to-go? Zoveel mensen, zoveel ochtendrituelen. Foodblogger Pauline Weuring van Uit Pauline’s Keuken ontbijt het liefst op bed. “De rest van de dag ben ik al in mijn keuken te vinden.”

Koffie tegen gebroken nachten
“Als ik ‘s avonds in bed lig, verheug ik me al op mijn ontbijt. Ik kook vrijwel nooit twee keer hetzelfde, maar mijn ontbijt bestaat al zes jaar lang uit kwark, muesli en banaan. Het kost me geen moeite om te maken, het is fris en ik kan er de hele ochtend op door. Een kopje koffie erbij maakt het compleet, zeker nu ik met de komst van ons zoontje Merlijn veel gebroken nachten heb.”

De meer dan ooit gekoesterde ochtend
“Als zelfstandige hoef ik ‘s ochtends niet meteen de deur uit, daarom ontbijt ik meestal op bed. Mijn vriend Maurits geeft Merlijn om zes uur een flesje en gaat zelf rond zevenen de deur uit. Merlijn slaapt dan tot tien uur verder. Die twee uur daarvoor koester ik. Na het ontbijt pak ik mijn laptop erbij en reageer ik alvast op wat comments op Instagram en berichten onder mijn blogposts. De werkmodus gaat dus al snel aan.”

Pauline


Stevig ontbijt tegen het snaaien
“Mijn moeder en zus slaan het ontbijt vaak over, maar als ik dat doe, zou ik omvallen. Een goed ontbijt zorgt er ook voor dat ik door de dag heen minder geneigd ben om te snaaien. En al is het avondeten mijn favoriete maaltijd van de dag, zonder mijn ochtendritueel op bed ben ik niet klaar voor een lekker lange dag in de keuken.”

Ontbijtinspiratie nodig?
Al je favoriete recepten en weekmenu’s handig bij elkaar op je telefoon? Met de Uit Pauline’s Keuken App vind je altijd wat lekkers én gezonds om te koken! Download ‘m gratis in de App Store of in de Google Play Store

Nieuwsgierig naar de keukengeheimen van Pauline? Klik hier en ontdek al haar lekkere recepten!

Wil je andere mensen inspireren? Deel jouw Bruynzeel Keuken op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens. Jouw foto zal dan worden gedeeld op onze website!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.