Keuken

Levering & Montage

Tussen de aankoop en levering van jouw keuken ligt ongeveer drie maanden. Afhankelijk van de gekozen keuken, inbouwapparatuur en werkblad, kan dit in overleg soms sneller. Zo’n vier weken voor de afgesproken leverweek nemen we telefonisch contact met je op om een leverweek af te stemmen. Niet lang daarna ontvang je een brief met de precieze afleverdag. Gevolgd door een tweede brief zes dagen voor levering met de richttijd van de bezorging. De precieze bezorgtijd ontvang je één dag voor levering per sms. 

Betaal je de factuur via een overschrijving? Zorg dan dat de betaling voor de levering rond is. Dat kan ook via iDEAL. We sturen je hierover altijd een e-mail. Pinbetaling bij de bezorger kan ook. Let er dan op dat je tijdelijk het limiet van je bank verhoogd. 

 

Tussen jouw aankoop en de bezorging heb je alle tijd om de ruimte voor te bereiden op de komst van jouw nieuwe keuken. Deze wordt één dag voor montage geleverd. De montage zelf duurt gemiddeld twee dagen. Onze vakmannen vinden het altijd prettig als je daarbij aanwezig bent voor eventuele vragen. Ook is het handig en wel zo veilig dat tijdens het installeren van de keuken geen kleine kinderen of huisdieren rondlopen. Zo hebben onze vakmannen alle tijd en ruimte om jouw keuken in perfecte staat af te leveren.

Ervaar ons uitgebreide assortiment 

In onze winkels hebben we een uitgebreid aanbod van keukenopstellingen staan. Ook is het mogelijk om ons gehele assortiment te bekijken en op zoek te gaan naar de ideale combinatie voor jou. Onze aankoopadviseurs denken graag met je mee en maken geheel vrijblijvend een ontwerp voor je. Zoek hier een winkel in de buurt of maak direct een afspraak!

Bruynzeel winkels  Afspraak maken

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.