preload

Kiezen met Smaak

De keuken is zoveel meer dan de plek waar je je eten klaarmaakt. Hier start je je dag. Met een snelle beker yoghurt voor je naar je werk gaat. Of met een uitgebreid ontbijt op zondagochtend. Hier werk je. Aan dat project of die gezonde maaltijd. En hier ontspan je. Door lekker te borrelen en te eten met vrienden. Of omdat koken je passie is.

Smaak2


Inspiratie voor je keuken

De keuken is het hart van je huis. Geen wonder we deze ruimte met steeds meer aandacht inrichten. Welke stijl past bij jou? Landelijk of industrieel? Gedurfd of tijdloos? Jij weet precies wat bij je past. Wat mag er zeker niet ontbreken in jouw keuken? Die ruime vaatwasser op hoogte? Die handige stoomoven? Er valt steeds meer te kiezen. Bij Bruynzeel Keukens kun je gelukkig lekker veel inspiratie opdoen. In onze winkels en op onze website. Zo helpen we je bij het ontwerpen van een keuken die past bij jouw leefsituatie, jouw stijl en jouw budget.

Smaak2


Nieuw magazine: Smaak

Op zoek naar de keuken die werkt voor jou? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak!

Inspiratiemagazine aanvragen

Digitaal keukenboek bekijken


Ben je trots op jouw Bruynzeel Keuken en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens en ook jouw foto komt op onze website!

Smaak2

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×