Keuken

Zo voorkom je keukenkeuzestress

Je zoekt een keuken die past bij jouw stijl, jouw ruimte en jouw budget. Kortom, een keuken die werkt voor jou. Ook al is het aanbod groot, stressen is niet nodig. Zeker niet met deze 5 tips van styliste Suzanne, die helpen bij het knopen doorhakken.

Tip 1: Laat je inspirerenMoodboard

“Kijk eerst eens goed om je heen en doe inspiratie op. Zo ontdek je welke stijlen, kleuren en materialen er allemaal zijn. Woonmagazines zijn een goede inspiratiebron. Maar ook op Pinterest, Instagram en interieurblogs kun je eindeloos inspiratie opdoen. Heerlijk toch?! Tip: maak eens een moodboard op onze site. Superhandig!”

Tip 2: Kijk ook naar de ongemakken


KokendJe weet wat je wilt. Maar weet je ook wat je niet wilt? Je huidige keuken kent vast ongemakken. Loop je tijdens het koken steeds rondjes omdat de indeling niet logisch is? Of stoot je je iedere keer weer aan datzelfde keukenkastje? Schrijf niet alleen de pluspunten, maar ook de minpunten van je huidige keuken op en neem dit lijstje mee naar de aankoopadviseur. Die zorgt dan dat je nieuwe keuken helemaal werkt voor jou.”

Tip 3: Ontdek wat écht bij jou past

“Bedenk wat er allemaal echt niet mag ontbreken in je nieuwe keuken. Wat dacht je van een stoomoven? Of van een kokendwaterkraan? Welke materiaal spreekt je aan? Ga je voor matte of hoogglans deuren. Greep of greeploos? Weet je eenmaal wat bij jou past, dan ga je nog beter voorbereid het gesprek met de aankoopadviseur in.”

Tip 4: Zet je prioriteiten op een rijtjeBlad

“Bedenk wat voor jou het belangrijkste is in je nieuwe keuken. Droom je al jaren van een stenen blad of is je wens die brede kookplaat? Of wil je nu eens niet meer hoeven bukken voor de pannen? Bepaal voor jezelf wat jij mooi, belangrijk of noodzakelijk vindt in een keuken. En kijk of er wensen zijn die je ook later nog kunt laten uitkomen.”

Tip 5: Soms is het alternatief je even lief

“Bij Bruynzeel Keukens maak jij je keuken zo betaalbaar als je zelf wilt. Je stelt je keuken helemaal op maat samen, dus je hebt ook de luxe om zelf materialen te kiezen. Raak je bijvoorbeeld helemaal verliefd op wit hoogglans? Bij ons vind je opties in verschillende materialen en dus in verschillende prijsklassen. Zo vind je altijd iets passends binnen jouw stijl én binnen jouw budget.”

Hulp nodig bij het kiezen van de keuken die werkt voor jou? Loop eens binnen bij één van de 33 Bruynzeel keukenwinkels en laat je informeren en inspireren door een van onze aankoopadviseurs. Of maak direct een ontwerpafspraak.

Bruynzeel winkels  Afspraak maken
 

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.