Keuken

4 handige adviezen van de keukenadviseur

Van een nieuwe keuken wil je jarenlang plezier hebben. Die moet echt helemaal passen bij jouw stijl, jouw ruimte en jouw budget. Dan ga je niet over één nacht ijs. Maar er is zo veel te kiezen! Gelukkig is daar Dirk Hobma, aankoopadviseur van Bruynzeel Keukens. Hij geeft je alvast 4 handige tips bij het kopen van een keuken.

Indeling


Tip 1: Laat je keuken werken voor jou

“Zorg dat je keuken goed is ingedeeld. Dat is al het halve werk! Wist je dat je gemiddeld twee uur per dag actief bent in de keuken? Je zet heel wat stappen, draait, strekt, gaat door je knieën … De route is vaak hetzelfde: je pakt iets uit de koelkast, gebruikt het aanrecht, spoelt groenten en vaat af en daarna komen het fornuis en de oven in beeld. Wat doe jij in je keuken? Kook je graag? Of ga je voor snel en gemakkelijk? Je keuken moet echt bij jou passen. Dat werkt wel zo lekker!”

 

Tip 2: Vertrouw op een eerlijke prijs

“Natuurlijk is de prijs belangrijk als je een nieuwe keuken zoekt. Je budget is niet oneindig. Daarom zijn wij daar altijd duidelijk over. Elk onderdeel van je keuken heeft een vaste prijs. Dus bij Bruynzeel Keukens geen addertjes onder het gras. Geen moeilijke onderhandelingen en dan nóg dat vervelende gevoel dat je te veel betaalt. Bij ons krijg je meteen de juiste prijs. En dan zul je zien dat er meer kan dan je denkt!”

 

Maxilijn

 

Tip 3: Kies een keuken op ‘niveau’

“Als je partner en jij in lengte verschillen, is het goed om na te denken over de hoogte van het werkblad. Is het blad te hoog, dan krijg je last van je schouders. Is het te laag, dan kun je last krijgen van je rug. In mijn rol als aankoopadviseur kan ik helpen om jullie juiste hoogte te vinden. Zodat de keuken een fijne plek is voor jullie allebei.”

 

 

 


Tip 4: Geniet van een kwaliteitskeuken

“Als je een nieuwe keuken koopt, wil je daar lang plezier van hebben. Daarom gebruiken we bij Bruynzeel Keukens alleen materialen van goede kwaliteit. Wij hebben vertrouwen in ons product. Daarom krijg je bij ons tien jaar volledige fabrieksgarantie. Ook nadat je met mij of een van de andere aankoopadviseurs om tafel hebt gezeten, blijven we betrokken. Zelfs na oplevering kun je altijd bij ons terecht. Want jouw keuken moet blijven werken.” 
 

Aerdenhout

 

Hulp nodig bij het kiezen van de keuken die werkt voor jou?

Aankoopadviseur Dirk werkt bij de Bruynzeel winkel in Breda. Daar bespreekt hij graag al jouw keukenwensen. Of loop eens binnen bij een van zijn collega’s in een winkel bij jou in de buurt.

 

Bruynzeel winkels  Afspraak maken

 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.