Keuken

In 5 stappen naar een keuken op maat

Ben jij op zoek naar een keuken op maat? Dan ben je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. Elke keukenruimte is anders. Met onze jarenlange ervaring ontwerpen we een maatwerk keuken die helemaal past bij jouw beschikbare ruimte. Laat vrijblijvend een 3D keukenontwerp op maat maken door een van onze aankoopadviseurs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Volg dan de vijf onderstaande stappen. 

Afspraak maken

#Stap 1: Breng jouw wensen in kaart voor een keuken op maat

Een keuken op maat laten maken, dat klinkt misschien als een hele onderneming. Toch is elk keukenontwerp dat we bij Bruynzeel Keukens maken persoonlijk en op maat. Met de keukenopstellingen in onze winkels en op onze website willen we jou zoveel mogelijk inspireren. We gaan graag persoonlijk met je in gesprek om al jouw wensen in kaart te brengen en zo een keuken te ontwerpen die echt past bij jou. 

Breng je keukenwensen in kaart
Maak jouw keuken op maat en start met het maken van een moodboard


Voordat we aan de slag gaan met jouw maatwerk keuken, vinden we het belangrijk dat je goed de tijd neemt om na te denken over jouw wensen. Welke kleuren spreken je aan? Welk type keukendeur vind je mooi? Bekijk verschillende stijlen en uitstralingen en bepaal welk type keuken jij graag in jouw keukenruimte en interieur zou willen terug zien. 

Bekijk de collectie   Maak een moodboard

#Stap 2: Welke uitdaging heeft de keukenruimte? 

Niet alleen zijn we benieuwd naar wat je mooi vindt, maar bij een maatwerk keuken is het zeer belangrijk om ook de keukenruimte goed onder loep te nemen. Wat zijn de afmetingen van de keukenruimte? Hoe wil je deze indelen? Waar liggen alle leidingen en stroompunten? Welke keukenopstelling zou je graag willen voor jouw nieuwe keuken? En hebben we hierbij te maken met bijzondere hoekjes of delen van de ruimte die niet helemaal recht lopen? 

Verzamel zoveel mogelijk informatie over jouw keukenruimte, zodat we goed voorbereid met het ontwerp voor jouw nieuwe keuken aan de slag kunnen. We gaan altijd aan de slag met jouw wensen en bekijken alle mogelijkheden. Ga je de ruimte bijvoorbeeld verbouwen, waardoor leidingen en stroompunten kunnen worden verlegd? Dan kijken we graag met je mee welke keukenopstelling mooi én functioneel is in jouw keukenruimte. 

Samen ontwerpen we een keuken op maat. 

Lees meer over functionaliteit in de keuken

#Stap 3: Welke keukenonderdelen en apparatuur mogen niet ontbreken in jouw maatwerk keuken? 

Welke keukenapparatuur wil je zeker terugzien in het ontwerp van jouw nieuwe keuken? En welke verschillende keukenkasten spreken je aan? Wil je bijvoorbeeld een functionele hoekkast, handige voorraadkast of misschien wel een apothekerskast? Wil je veel opbergruimte? Dan is het wellicht handig om in het ontwerp ook rekening te houden met bovenkastjes. 

Keuken atlas marmergrijs
Keuken: Atlas marmergrijs

Zodra je weet wat écht niet mag ontbreken in jouw nieuwe maatwerk keuken en een goed beeld hebt bij de stijl en uitstraling van de keuken en indeling van jouw keukenruimte, is het tijd om aan de slag te gaan met een concreet keukenontwerp. 

Bekijk kasten    Bekijk apparatuurmerken 

#Stap 4: Maak samen met een aankoopadviseur een keukenontwerp 

Je hebt je wensen in kaart gebracht. Maar hoe ziet het totaalplaatje van jouw nieuwe keuken eruit? En wat kost een keuken op maat? Dat weten we wanneer we al jouw wensen omvormen tot een 3D keukenontwerp. Je kunt zowel gebruik maken van online advies als een ontwerpafspraak in een van onze winkels. Samen nemen we jouw wensen nog eens goed door en kijken we naar de mogelijkheden. Je ontvangt een 3D ontwerp van jouw maatwerk keuken. Daarnaast ontvang je een transparante offerte waarin je precies kunt zijn welke prijs je voor welk keukenonderdeel betaalt. 

Keuken ontwerpstudio


Maak een afspraak  Meer over het prijsbeleid van Bruynzeel Keukens 

#Stap 5: Is dit jouw ideale keuken? 

Ben je helemaal tevreden met dit keukenontwerp? Dan gaan we graag verder voor je aan de slag met de keuken op maat. We maken een koopovereenkomst gereed en gaan van start met de productie van de keuken in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Deze fabriek is uitgerust met de meest moderne productietechnieken. 

Keuken Jura wild eiken donker
Keuken: Jura wild eiken donker en Metallic koper


Heb je nog vragen, wil je nog iets veranderen aan het ontwerp of vind je het fijn om thuis nog eens rustig na te denken? Ook dat is mogelijk. Stel ons gerust al je vragen, we denken graag mee. 

Vind een winkel in de buurt
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.