Keuken

Hygge in huis

Gezellig, knus en gastvrij

Hygge (spreek uit als ‘Huuge’) is overgewaaid uit Denemarken en draait om de kleine dingen die je hart laten zingen. Maak deze herfst en winter helemaal hygge met een knus interieur, een warme sfeer en goed gezelschap.

Warme kleuren en materialen
In Nederland herkennen we hygge aan de gezelligheid van vroeg de gordijnen dicht en de kaarsen aan, op de bank met een dekentje, de geur van een versgebakken appeltaart en wegduiken in een warme sjaal. Klein geluk, groots genieten.

Smaak2


Huis vol hygge
Denemarken staat steevast bovenaan de lijst van gelukkigste landen ter wereld. De sleutel? Hygge. Het is een gemoedstoestand waar ook je interieur flink aan bijdraagt. Denk aan houten meubels, een schapenvacht op de vloer, warme sfeerverlichting en gezellige accessoires.

Smaak2


1.Natuurlijke materialen
2. Luxe afgewerkt steen en marmer
3. Planten en bloemen
4. Accessoires in de kleur van het seizoen

Smaak2


 

Ook voor jou hebben we de keuken die werkt. Maak direct een ontwerpafspraak of kom langs in één van onze winkels.

Afspraak maken  Bruynzeel winkels

Wil je andere mensen inspireren? Deel jouw Bruynzeel Keuken op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens. Jouw foto zal dan worden gedeeld op onze inspiratiepagina. Bekijk de pagina hier

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.