preload
Keuken

Hoe wauw blauw kan zijn

‘’Een keuken hoeft allang niet meer uit één soort deur, kleur of materiaal te bestaan’’, vertelt styliste Suzanne Jungschlager. ‘’Kijk bij het samenstellen van jouw keuken naar de materialen en kleuren die jij mooi vindt. Er zijn meer combinaties mogelijk dan je denkt. Ga lekker aan de slag met de verschillende stalen in een van onze winkels of maak thuis alvast een moodboard, waarop je al je ideeën kunt bundelen. 

Kookplaat


Warme kleuren, warme uitstraling

‘’Deze nachtblauwe keuken laat perfect zien hoe je met het gebruik van meerdere kleuren en materialen een echte eyecatcher in huis kunt creëren. Nachtblauw is slechts één van de 1.950 NCS-kleuren waar we dit keukentype in kunnen lakken. Voor de hoge kasten is gekozen voor een ander type keukendeur, de Atlas in de warme kleur Walnoot Alaska.

LaBestekladead maar vol

Wil je niet al te veel zichtbare lades in de keuken? Kies dan voor een verborgen ladesysteem. Aan de buitenkant lijkt dit op slechts één lade, maar van binnen kun je veel meer kwijt dan je in eerste instantie denkt. 

Machtig marmer, maar dan van kunststof

‘’Dat deze rustige en warme tinten prima samen kunnen met meer gewaagde tinten en opvallende accessoires, bewijzen de gouden en marmeren accenten. Zo is het kunststof aanrechtblad uitgevoerd in een marmerlook. Vrijwel niet van echt marmer te onderscheiden, maar door het kunststof beter betaalbaar.’’ 

Goud en nachtblauw: een Spoelbakgoede match

‘’Dat goud en nachtblauw goed samengaan, is al langere tijd bekend. Hoe gaaf is het dan om deze nachtblauwe keuken te combineren met een opvallende gouden kraan, spoelbak én greeplijsten?! Deze uitstraling biedt ook de ideale gelegenheid om je keukenaccessoires en -gerei hierop aan te passen. Je kunt tegenwoordig veel accessoires in het goud verkrijgen: van een flessenopener en bestek tot een zeepbakje en kruidenpotje.’’ 

Gouden spoelbak

Bij Bruynzeel Keukens heb je een ruime keuze uit spoelbakken en kranen. Dit zorgt niet alleen voor een mooi plaatje, ook de functionele eigenschappen zijn belangrijk.  

Overal op onze website vind je hartjes. Door op deze hartjes te klikken voeg je ze toe aan je moodboard: een inspirerend overzicht van al jouw keukenideeën. 

Maak je moodboard

Tijdens een ontwerpafspraak ontwerpen we graag een keuken op maat voor jou. Daarbij kunnen we je precies laten zien wat de keuken kost en hoe de prijs tot stand komt.  

Afspraak maken

Ons inspiratiemagazine Smaak staat boordevol woon- en keukeninspiratie. Kijk binnen in de keukens van onze klanten en lees alles over de nieuwste trends op het gebied van keukenontwerp, styling en het leven in- en om de keuken. Vraag het magazine nu gratis aan!

Gratis inspiratiemagazine

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.