preload

Gratis inspiratiemagazine Smaak

Kiezen met Smaak digitaalSmaak2


Op zoek naar de keuken die werkt voor jou? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak!


Wil je direct inspiratie opdoen? 

 Bekijk het Inspiratiemagazine online!

Wil je toch liever het Inspiratiemagazine thuis ontvangen om lekker door te bladeren. Vraag hem dan aan en wij sturen het magazine naar je toe. Zodat je thuis vanaf de bank volop inspiratie kunt opdoen!             

Vraag het Inspiratiemagazine aan!

Geïnspireerd blijven?


Wil je ook de volgende nummers van Smaak ontvangen? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar inspiratiemagazine@bruynzeelkeukens.nl met daarin je naam en adres. Dan krijg je de nieuwe Smaak vanzelf thuisgestuurd.

Smaak2


Wil je andere mensen inspireren? Deel jouw Bruynzeel Keuken op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens. Jouw foto zal dan worden gedeeld op onze website!

Op zoek naar een keuken die past bij jouw budget, ruimte en stijl? Maak direct een ontwerpafspraak of kom langs in één van onze winkels.

Afspraak maken  Bruynzeel winkels

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×