preload
Keuken

Gebruik

Wanneer onze vakmannen klaar zijn, krijg je een uitgebreide instructie over hoe de keuken gebruikt moet worden. Of hoe je het werkblad bijvoorbeeld optimaal schoon houdt. Zo heb je ook nog alle kennis in huis om jarenlang plezier te hebben van jouw aankoop. Mocht je tijdens het dagelijkse gebruik van jouw keuken toch nog tegen iets aanlopen, neem dan contact op met de Klantenservice. Of kijk op de site voor tips

 

 

Daarnaast blijven we je ook graag na je aankoop stimuleren alles uit jouw nieuwe keuken te halen. Dat doen we onder andere op social media, via onze nieuwsbrief, ons inspiratiemagazine Smaak en op de website. We geven je hier allerlei tips, tricks en voorzien je van de laatste trends en stijladviezen. Simpelweg omdat we het belangrijk vinden dat je nog jaren plezier beleeft van jouw Bruynzeel keuken. Vraag nu geheel gratis het inspiratiemagazine Smaak aan.

Inspiratiemagazine aanvragen

Bij Bruynzeel Keukens staan we voor kwaliteit. Daarom zijn we aangesloten bij de Centrale Branchevereniging voor Wonen. Op jouw aankoop in één van onze vestigingen zijn dus altijd de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. 

Ervaar ons uitgebreide assortiment 

In onze winkels hebben we een uitgebreid aanbod van keukenopstellingen staan. Ook is het mogelijk om ons gehele assortiment te bekijken en op zoek te gaan naar de ideale combinatie voor jou. Onze aankoopadviseurs denken graag met je mee en maken geheel vrijblijvend een ontwerp voor je. Zoek hier een winkel in de buurt of maak direct een afspraak!

Bruynzeel winkels  Afspraak maken

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.