Keuken

De noviteiten van 2018

De noviteiten van 2018!

In de tachtig jaar dat we keukens ontwerpen, hebben we nog geen moment stilgezeten. Elk jaar kijken we opnieuw naar wat werkt, wat beter kan en waar onze klanten écht behoefte aan hebben. Zodat de keuken blijft werken voor jou. Nu en in de toekomst. Daarom breiden we ons aanbod in 2018 nog verder uit!

Atlas Staal
Atlas Staal

De trend

We schreven het al eerder: zwart, staal, hout en natuurlijke materialen zijn super populair. Je vond dit al terug in ons assortiment, maar we breiden het dit jaar verder uit. Wat dacht je van de Atlas keuken in de kleur staal of roest?  Of een van de vijf nieuwe kleuren in houtfineer? En zo is er veel meer te kiezen in ons vernieuwde aanbod.

 

Staal

Op zoek naar een stoere, robuuste en industriële uitstraling van je keuken? Voeg elementen van staal toe! Vanaf nu heb je bij Bruynzeel Keukens meer keuze uit kastkleuren, spoelbakken, kranen en inleg-elementen van deze metaalsoort. Zo is onze kokendwaterkraan verkrijgbaar in (zwart) Gun Metal en bieden we bijvoorbeeld ook een moderne spoelbak aan in Metal, Copper en Gold.SpoelbakSpoelbak

KraanDit zijn RVS spoelbakken en bijpassende kranen die een PVD (Physical Vapor Desposition) behandeling hebben gehad. Dit zorgt ervoor dat het RVS een kleur krijgt zonder zijn eigenschappen te verliezen. Mocht je dan nog geen genoeg hebben van staal, kun je altijd nog kiezen om je lades in te richten met stalen elementen voor nog meer opberggemak.

Aerdenhout grijs eiken
Aerdenhout grijs eiken

Hout

Hout is ook hot. Van een keuken tot accessoires in hout look. Naast het huidige assortiment kastdeuren is vanaf nu ook de Atlas in een strokendeur beschikbaar in maar liefst vijf houtkleuren.

En daar bovenop introduceren we de Aerdenhouten kastdeur in houtfineer in de kleuren donkergrijs-, grijs-, natuur- en licht eiken. Helemaal hip en toekomstbestendig.

Zwart

Het is natuurlijk geen officiële kleur, maar toch kiezen we massaal voor meer zwart in onze keukens. Het zorgt voor een moderne, statige

Matterhorn
Matterhorn leisteengrijs

look in huis. Door te kiezen voor een zwarte keuken of accessoires in zwart, zorg je voor een eigenzinnige uitstraling die je zo minimaal of uitbundig kunt maken dan je zelf wil. Om die reden hebben we dit jaar ook ons ‘donkerste aanbod’ eens onder de loep genomen.

Handgreep zwart

Zo zijn er vanaf nu naast de welbekende mat zwarte Matterhorn keuken bijvoorbeeld zwarte ringen voor spotverlichting inclusief bijbehorende zwarte kabelgoot verkrijgbaar. Of kun je je keuken verfraaien met de mat zwarte Stretto inlaygreep. En mocht je het geheel wat luchtig willen houden en liever geen bovenkasten in huis halen: overweeg dan eens een regaalkast. Een open kast opgebouwd uit een zwart aluminium profiel dat door middel van kunststof hoekstukken verbonden wordt.

Composiet blad
Composiet werkblad

Natuurlijk

Natuursteen is een geliefd materiaal voor het werkblad. Omdat het een relatief kostbaar materiaal is, worden er veel goede alternatieven ontwikkeld zoals het composieten blad waaraan drie nieuwe kleuren toegevoegd zijn (Rugged Concrete, London Grey en Oriental Black). Liever een extreem kras-, hitte- en vlekbestendig blad? Overweeg eens een Dekton (keramisch) blad, verkrijgbaar in unieke kleuren en afwerkingen. Of, voor een kleiner budget, multiplexblad met Fenix toplaag. Dit is een extreem mat en fingerprint proof blad waar je krasjes eenvoudig uit het oppervlakte poetst.  

Alle werkbladen

Dekton blad
Fenix werkblad

Even praktisch

Omdat de keuken die werkt vooral ook makkelijk in gebruik moet zijn, hebben we ook enkele keuken verrijkende elementen toegevoegd. Zo zijn er meer inbouw afvalsystemen verkrijgbaar die bijvoorbeeld extra breed zijn (251 mm) of juist ondiep (332 mm) en bieden we vanaf nu diepere muurplanken aan zodat ook je er ook je grotere borden op kunt neerzetten. En dan hebben we het nog niet eens over de fraaiere afwerking of verbetering van hoge ombouwkasten voor vaatwassers, aansluitkabel, kantbeveiliging van eilanden enzovoorts…

Stel jouw keuken samen

Met een Bruynzeel Keuken haal je niet alleen extreem veel kookcomfort in huis, maar ook een blikvanger die bij jou en je interieur past. Je kunt hem namelijk volledig samenstellen zodat jouw keuken volledig werkt voor jou. Benieuwd? Kom dan eens langs in een van onze winkels of maak meteen een afspraak.

Hou jij van styling en wil je andere mensen inspireren? Deel jouw foto’s op Instagram met de hashtag #keukenstyling en ook jouw foto komt op onze website!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.