Keuken

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Ook op vakantie kook je in een Bruynzeel keuken

Verblijf je in een recreatiewoning van Roompot Vakanties? Grote kans dat je staat te koken in een Bruynzeel keuken. Marc Riemens is als Head of Sales van Roompot Projects momenteel druk bezig met de ontwikkeling en verkoop van Beach Resort Nieuwvliet-Bad. “Hier kun je niet alleen genieten van een heerlijke vakantie, maar ook investeren in een vakantie-woning.”

Smaak2
Marc Riemens, Head of Sales Roompot Projects


Zwemmen en eten, alles kan
Op slechts een paar honderd meter van de Zeeuwse kust worden er 560 nieuwe vakantiewoningen ontwikkeld. Marc: “We zijn nog volop aan het bouwen, maar straks verrijst hier een resort met een van de grootste centra van alle vakantieparken van Roompot Vakanties. Binnenzwembaden, glijbanen, een supermarkt, restaurant, take-away, alles vind je er.”

Smaak2

Locatie Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Zeeuwse kust Recreatiewoning Vloedhove (10 personen) Keuken Bruynzeel Andes wit

Functionele keuken
“De keuken in een vakantiewoning moet aan andere eisen voldoen dan de gemiddelde thuiskeuken”, legt Marc uit. “Hij moet vooral ontzettend functioneel zijn, er moet slim omgegaan worden met de beschikbare ruimte en alle primaire zaken moeten aanwezig zijn. Daarnaast moet hij tegen een stootje kunnen.”

Smaak2


Advies van de stylist
“Stylisten en verkoopadviseurs van Bruynzeel Keukens ondersteunen Roompot bij
het samenstellen van de keuken. “Van keukentrends tot hoe de keuken qua kleurstelling mooi bij de rest van de inventaris past. Bruynzeel Keukens is voor Roompot een mooi label, gezien het brede, concurrerende aanbod. Voor ieder segment is er wel een geschikte Bruynzeel keuken te vinden.”

Ook voor jou hebben we de keuken die werkt. Maak direct een ontwerpafspraak of kom langs in één van onze winkels.

Afspraak maken  Bruynzeel winkels

Wil je andere mensen inspireren? Deel jouw Bruynzeel Keuken op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens. Jouw foto zal dan worden gedeeld op onze inspiratiepagina. Bekijk de pagina hier

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.