preload
Keuken

Aankoop

Aankoop

Bij Bruynzeel Keukens zien we het liefst dat je een keuken koopt die jarenlang voor jou werkt. Onze keukenadviseurs staan dan ook dagelijks voor je klaar om hierin met je mee te denken. Omdat we zeker willen zijn dat de keuken bij je past, geven we  je tijdens een persoonlijk gesprek graag advies op maat. Aan de hand van jouw wensen, voorkeuren en budget maken onze adviseurs hier een verrassend gratis 3D-ontwerp inclusief prijsvoorstel voor. 

 

Bij Bruynzeel Keukens hoef je niet te onderhandelen, want je krijgt direct de juiste prijs. Wel zo duidelijk en gemakkelijk. Alle onderdelen van jouw keuken, zoals kasten, bladen, apparatuur en accessoires, hebben hun eigen prijs. Daarmee bouw jij de keuken die werkt. Voor jou. Passend bij jouw budget. Ook het nauwkeurig inmeten, thuis bezorgen en professioneel monteren heeft een vaste prijs. Je krijgt altijd een duidelijk overzicht van jouw keuzes en de kosten daarvan. Geen kleine letters of ingewikkelde voorwaarden. Bovendien hoef je bij ons geen aanbetaling te doen. En wil je nog iets wijzigen? Bij ons geen probleem. Dat is nog eens ontspannen kiezen.

Ervaar ons uitgebreide assortiment 

In onze winkels hebben we een uitgebreid aanbod van keukenopstellingen staan. Ook is het mogelijk om ons gehele assortiment te bekijken en op zoek te gaan naar de ideale combinatie voor jou. Onze aankoopadviseurs denken graag met je mee en maken geheel vrijblijvend een ontwerp voor je. Zoek hier een winkel in de buurt of maak direct een afspraak!

Bruynzeel winkels  Afspraak maken

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.