Keuken

7 inspirerende keukens van over de hele wereld

De keuken is het hart van het huis. Gemaakt om families bij elkaar te brengen. Dat geldt niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Al die verschillende keukens geven een mooi inkijkje in de verschillende culturen. Tegelijkertijd laten ze zien dat er ook heel wat overeenkomsten zijn. Welke keuken spreekt jou het meeste aan?

Tel
Foto credit: Nadav Peket

Tel Aviv, Israël

Tel Aviv is een historische en tegelijkertijd ongelooflijk levendige stad. Dat zie je terug in deze keuken. De kobaltblauwe kastenwand zorgt voor de levendigheid. De potten van klei en de vazen geven een mooi historisch accent. De roze hanglampen maken het kleurrijke plaatje compleet.

2
Foto credit: La Belle Vue

                                                            Neffiès, Frankrijk


Alles wat we leuk vinden aan het rustieke, Franse design in één ruimte! Deze keuken vind je in een charmante bed and breakfast in het zuiden van Frankrijk. Een antieke boerentafel dient als keukeneiland. De koperen pannen aan de muur en de kleurrijke tegeltjes op de achterwand maken deze dromerige keuken compleet.

Ca
Foto credit: Studio North

 

 

 

Calgary, Canada

 Een kleiner huis? Zoals je aan deze keuken ziet, hoeft dat geen probleem te zijn. Slimme ontwerpoplossingen zorgen voor extra ruimte. Het beste voorbeeld daarvan zijn de verzonken kastjes. De dakramen in het schuine plafond zorgen dat er voldoende licht in de keuken komt.

S
Foto credit: Fangfang Tian

Shanghai, China

In dit minimalistische huis neemt de keuken een speciale plek in. Op een bijzondere plaats onder de strakke trap, zonder overbodige elementen, maar toch stijlvol. Dat komt door de strakke, houten kastjes. En door een paar kleine kleurdetails, zoals de rode keukenrolhouder en de blauwe trap.

6
Foto credit: Erin Little

 


Portland, Verenigde Staten

Marineblauwe kasten. Open rekken. Strak, wit tegelwerk. Koperen lampen. Natuurlijke lichtinval. Deze fijne Amerikaanse keuken tikt heel wat keukentrends af. En als je de keuken zo ziet, kun je je dan voorstellen dat dit nog niet zo lang geleden een kastruimte was?

7
Foto credit: Sinis Liik


Nurmo, Finland

In Scandinavië kun je veel keukeninspiratie opdoen. In ons inspiratiemagazine Smaak lieten we je al kennismaken met de Deense interieurtrend Hygge. Ook in Finland weten ze wat mooi is. Het strakke, witte decor van deze keuken geeft alle ruimte aan de keukenaccessoires. Zoals het zwarte zeeppompje en de matzwarte kraan, de houten snijplanken en het Scandinavische servies. Prachtig, toch?

5
Foto credit: Nadav Peket/Nikole Ramsay

 


Victoria, Australië

 Deze keuken is Pinterest-perfect, vind je ook niet? Op de planken staan prachtige collecties glaswerk, servies en boeken. De verschillend gekleurde krukken brengen nog meer speelsheid in de keuken. Wat weer goed samengaat met de bijzondere, betonnen achterwand.

Wil je meer keukeninspiratie opdoen? Op onze inspiratiepagina hebben we de leukste blogs voor je verzameld.

Bruynzeel winkels  Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.