Keuken

5 kookshows waarvan je blijft smullen

Topchef vanachter de afstands-bediening

Onze guilty pleasure? Met een kant-en-klaarmaaltijd op schoot aanwijzingen schreeuwen naar zwoegende en zwetende deelnemers aan tv-kookprogramma’s. Vanaf de bank kritiek geven is namelijk wel zo makkelijk. Deze kookshows zijn wat ons betreft de zit meer dan waard.

1. Heel Holland Bakt
De zoektocht naar ‘s lands meest getalenteerde thuisbakker wordt met het jaar populairder. Onder toeziend oog van de jury worden bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld. En dat levert de prachtigste (mis)baksels en dubbelzinnige opmerkingen op. In 2018 voor het eerst in het najaar in plaats van in de zomer op tv.

Smaak2
NPO 1, vanaf zondag 25 november

 

2. Chef’s Table
Chef-koks zijn de nieuwe rocksterren. Dat de weg naar roem vol obstakels is, blijkt uit de levensverhalen die Chef’s Table vertelt. Talent, creativiteit, passie en bovenal doorzettingsvermogen blijken nodig om de culinaire top te bereiken. Inspiratie gegarandeerd!

Smaak2
Netflix, 4 seizoenen

 

3. MasterChef Australië
De Australische versie van MasterChef is een van ‘s werelds meest geliefde kookshows. Dat komt vooral door het talent van de deelnemende amateurkoks, de vele sterrenchefs die hun opwachting maken en de prachtige decors - binnen en buiten - waarin gekookt wordt.

Smaak2
Net5, ruim 60 afleveringen per seizoen

 

4. De Makkelijke Maaltijd
Oké, soms moeten we er toch echt aan geloven om zelf de Bruynzeel keuken in te duiken. Voor drukke, doordeweekse avonden biedt De Makkelijke Maaltijd uitkomst. Appetijtelijke chefs als Miljuschka, Danny en Roberta laten zien hoe je eenvoudig een lekkere en gezonde maaltijd op tafel tovert.

Smaak2
24Kitchen, dagelijks om 18.20 uur

 

5. Ugly Delicious
Ziet een gerecht er goed uit op Instagram? Grote kans dat het een succesnummer wordt. De Amerikaans-Koreaanse restaurateur, schrijver en tv-persoonlijkheid Dave Chang doet daar niet aan mee. Hij zoekt wereldwijd naar de beste ‘lekker lelijke’ gerechten als pizza, taco’s en gefrituurde kip.

Smaak2
Netflix, 8 afleveringen


Ook voor jou hebben we de keuken die werkt. Maak direct een ontwerpafspraak of kom langs in één van onze winkels.

Afspraak maken  Bruynzeel winkels

Wil je andere mensen inspireren? Deel jouw Bruynzeel Keuken op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens. Jouw foto zal dan worden gedeeld op onze inspiratiepagina. Bekijk de pagina hier

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.