preload
Keuken

20 keukenaccessoires onder de 20 euro

Hoe leuk het ook is om urenlang in de keuken te staan, sommige tools maken het koken net even iets fijner! Maak het jezelf vooral makkelijk met deze 20 superhandige keukenaccessoires. Veel keuken- én kookplezier!

1. Spiraalsnijder: voor ‘verdraaid’ lekkere groenten
Geloof ons, de spiraalsnijder wordt binnenkort je beste vriend in de keuken. Noem het een puntenslijper voor je groenten. Ideaal om bijvoorbeeld courgette te snijden en deze slierten te gebruiken als een vingerlikkend lekkere én gezonde pasta.

Spoiraal


Koop ‘m hier voor € 17,47 

2. Roestvrijstalen zeep: ideaal metaal tegen stinkende handen
Een ui of knoflook pellen betekent vaak stinkende vingers. Niet echt heel fris. Gebruik deze roestvrijstalen ‘zeep’ en de geur verdwijnt na een paar keer handen wassen met dit product. Extra pluspunt: hij glipt niet uit je handen.

Zeep


Koop ‘m hier voor € 3,50

3. Visspatel: gun je vis een zachte landing
Je bent een lekker zalmpje of witvisje aan het bakken en wilt hem omdraaien. Vaak ‘breekt’ de vis als je hem wilt flippen. Dat ziet er natuurlijk niet zo fraai uit op je bord. Met een visspatel zorg je ervoor dat je visje heel blijft. 

Vis


Koop ‘m hier voor € 11,40

4. Keukenweegschaal: weet hoeveel je eet

Ben je een doorgewinterde taartenbakker, dan ontkom je sowieso niet aan een keukenweegschaal. Ook handig als je je maaltijden wilt afwegen of als je een pietje precies bent.

Weegscvhaal


Koop ‘m hier voor € 12,99

5. Digitale bakthermometer: mee-eten is weten

Wil je zeker weten dat je vlees gaar is? Dan raden we je aan om deze fijne digitale keukenthermometer aan te schaffen. Dankzij de  lange snoer kun je ‘m buiten de oven hangen. Hoe handig: hij waarschuwt je als de juiste temperatuur is bereikt. 

Thermometer


Koop ‘m hier voor € 8,99

6. Messenslijper: van bot naar messcherp in een paar tellen

Wanneer je met een wat ouder mes een tomaat aan het pletten bent in plaats van aan het snijden, tja, dan is het echt tijd om je mes te slijpen. Met dit product wordt het voorbereidende werk in de keuken weer een feestje.  

Mes


Koop ‘m hier voor € 16,05

7. 3-in-1 avocadosnijder: een (avo)cadeau om te krijgen

Snijden, splitten, ontpitten: je kunt er nog net niet mee bellen, maar verder is dit apparaatje een fijne toevoeging aan je keukengadgets.  Het mesje is scherp genoeg om door de schil van de avocado te snijden en bot genoeg om jezelf niet in je vingers te snijden. 

Avocado


Koop ‘m hier voor € 9,99

8. Kruidenschaar: geknipt voor elke keuken

Deze kruidenschaar is ideaal om elk kruid te knippen zonder de boel te kneuzen. Scheelt nogal wat hak- en snijwerk. Tip: maak de schaar niet schoon zonder reinigingsborstel: dat scheelt namelijk veel snijwondjes op je vingers.

Kruidenschaar


Koop ‘m hier voor € 9,99

9. 5-in-1 multi-opener: sesam open u!

Sommige verpakkingen of potten zitten zó vast, dat je ze met geen mogelijkheid geopend krijgt. En niet iedereen is zo sterk als Rico Verhoeven. Gelukkig bestaat er een multi-opener, waarmee je met een simpele handomdraai alles geopend krijgt.

Multi


Koop ‘m hier voor € 11,25

10. Eierkoker: maakt van koken een eitje

Deze eierkoker heeft plek voor maximaal zeven eieren en maakt van elke zondagochtend een zacht- of hardgekookt festijn. De eierkoker stopt automatisch en prikt de onderkant van het ei, zodat het niet barst tijdens het koken. 

Eierkoker


Koop ‘m hier voor € 16,79

11. Citruspers: die wil je ‘pers se’ hebben

Deze stijlvolle citruspers ziet er niet alleen sjiek de friemel uit, hij doet ook wat hij belooft. Bovendien kan hij in de vaatwasser. Ideaal!

Pers


Koop ‘m hier voor € 3,95

12. Maatbeker: je beste maat in de keuken

Een stevige maatbeker die een leven lang meegaat én tegen hitte en een stootje kan. Hij overleeft met gemak iedere keukenblunder. Hoe handig is dat? Juist, ontzettend!

Maatbeker


Koop ‘m hier voor € 7,29

13. Keukentang: maakt serveren simpeler dan ooit

Herkenbaar: je hebt een stuk vlees gebakken, maar je wil het netjes op tafel serveren. De vork erin en op het bord mikken? Nee joh, een keukentang maakt het net even wat makkelijker. Bovendien ziet dit exemplaar er ook nog eens fraai uit.

Tang


Koop ‘m hier voor € 14,95

14. Stoommandje: een warm welkom in je keuken 

Dit bamboemandje is geschikt om dim sum, vlees- en visgerechten, groenten en Aziatische gerechten te stomen. Plaats het mandje in een wok of pan en laat het stomende water zijn werk doen.

Mandje


Koop ‘m hier voor € 9,95

15. Rasp: onmisbaar in jouw keuken

Een beetje kookgek kan niet zonder een rasp. Dit fijne exemplaar ligt goed in de hand en raspt je gerechten net naar een hoger niveau. 

Rasp


Koop ‘m hier voor € 8,99

16. Kookboekstandaard: leest wel zo lekker 

Het is een luxeprobleem, maar wel behoorlijk vervelend: een dichtslaand kookboek en vieze vingers op de bladzijden als je net enthousiast de keukenprins(es) staat uit te hangen. De (standaard)oplossing is dit handige product. Het houdt je kookboek open terwijl jij je kan focussen op het gerecht. 

Kookboke


Koop ‘m hier voor € 12,99

17. Gootsteenorganizer: voor een opgeruimde keuken 

Tegenwoordig is alles te organizen: zelfs je gootsteen. Je afwasborstels, sponsjes en vaatdoekjes krijgen nu eindelijk een vast plekje in je keuken. Geef toe: een georganiseerde gootsteen is een georganiseerd leven.

Gootsteen


Koop ‘m hier voor € 19,99

18. Elektrische koffiemolen: bespaart je gemaal

Veel mensen kopen voorgemalen koffie. Maar dankzij deze elektrische koffiemolen bespaar je op lange termijn geld door je koffiebonen zelf te malen. Bovendien heb je altijd de lekkerste verse koffie: ideaal, toch?

Koffiemolen


Koop ‘m hier voor € 20,-
 

19. Messenblok: jouw keuken messcherp geordend

Dit messenblok brengt sfeer op jouw keukenblad en zorgt ervoor dat je messen goed bewaard en dus scherp(er) blijven. Schuif zonder moeite je messen in het blok en je hebt ze altijd bij de hand. 

Messen


Koop ‘m hier voor € 19,99

20. Eierhouder: je eieren sierlijk uitgestald 

Veel mensen bergen hun doosje eieren op in een kast. Maak het sierlijk met deze eierhouder van acaciahout en stal je eieren uit op het keukenblad. Tip: doe de houder niet in het water, want dan barst-ie of dan trekt hij krom. 

Ei


Koop ‘m hier voor € 6,95

Een slimme oplossing voor een heikel klusje. Keukenhacks, het internet staat er vol mee. Maar, even totaal niet overdreven welke hacks zijn nu écht levensveranderend? Wij zetten er 14 voor je op een rijtje. Klik hier en lees meer over deze keukenhacks.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.