preload

De keuken die werkt. Ook voor jou.

header

Voor een groot gezin     Voor een kookliefhebber     Voor een koppel


Een keuken waarin je overal goed bij kan.
Allebei.

Groot kleinHij is lang en zij een stukje kleiner.
In deze keuken is dat geen probleem. Het is een keuken die praktisch én mooi is. Met een laag geplaatste koelkast voor haar. En met extra hoge onderkasten, zodat er aan opbergruimte geen gebrek is. Hij is meestal de kok, maar ook zij kan door de vele lades over gemakkelijk bij. 


Bekijk de keuken   Bekijk de video 
 

Een keuken die tegen een stootje kan.
Elke dag.

gezinEen robuuste keuken voor een vrolijk, groot gezin.
Met veel opbergruimte, zodat het geen rommeltje wordt. De koelkast is reuze, want er moet heel wat eten en drinken bewaard kunnen worden. Door het grote fornuis en de dubbele oven kan het hele gezin tegelijk aan tafel. Echt een keuken om in te leven, koken, spelen en blaffen.

 Bekijk de keuken  Bekijk de video

 

Een keuken waarin je je kunt uitleven. Helemaal.

fOma, moeder en dochter houden allemaal evenveel van koken. Niet gek dus dat er in de keuken van moeder altijd wel een pannetje staat te pruttelen op het kookeiland. Door het ruime werkblad is er genoeg plaats om met z’n drieën te snijden, te hakken en te bakken. Een fijne plek, waar ze heel wat uren doorbrengen.

 Bekijk de keuken  Bekijk de video


De keuken die werkt. Voor jou. 

    

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk ons digitale keukenboek met daarin informatie over wie we zijn, filmpjes van onze opstellingen, informatie over de keuken die werkt. En nog veel meer.. 
Maak je keukenwensen nog inzichtelijker in de Keukenidee app. Doorloop alle stappen, van het meten van de ruimte tot het samenstellen van jouw wensenlijst. Koppel de ideeën die je hier opdoet aan jouw persoonlijke inspiratiedossier.
Bekijk keukenboek  Keukenidee app

Afspraak maken

Heb je zin gekregen in een nieuwe keuken? Kom dan langs bij één van onze winkels!
Maak een afspraak

 

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.