preload

COVID-19 virus: Het bezoek aan een Bruynzeel winkel

Binnen Bruynzeel Keukens nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je wat dit voor effect heeft op jouw winkelbezoek bij Bruynzeel Keukens.

Openingstijden winkels

Al onze Bruynzeel winkels zijn op dit moment nog geopend. Om het bezoekersaantal in de winkel te reguleren en een minimale afstand van 1,5 meter tussen bezoekers te waarborgen, dien je vooraf een afspraak te maken. Daarnaast is het mogelijk dat openingstijden afwijken van de openingstijden in de ‘oude’ situatie. Denk hierbij aan gewijzigde openingstijden op (koop)zondag of koopavonden.
 
Kijk hier voor de actuele openingstijden van een winkel bij jouw in de buurt.

Wij volgen de adviezen van het RIVM

De adviezen vanuit het RIVM en de overheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. In onze winkels handhaven wij het Protocol Verantwoord Winkelen dat op 25 maart 2020 door het Ministerie van Economische Zaken is gepubliceerd. Daarnaast hanteren wij aanvullende maatregelen om de veiligheid van bezoekers en collega’s te waarborgen. Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die we als Bruynzeel Keukens treffen rondom de uitbraak van het COVID-19 virus. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat dan ook voorop! 

Wat kan je verwachten van een bezoek aan de winkel? 

Op dit moment ontvangen wij alleen nog bezoekers op afspraak in onze winkels en vragen we om met maximaal 2 personen naar een afspraak te komen. Door het vooraf plannen van afspraken, beperken we de hoeveelheid mensen die tegelijkertijd in de winkel aanwezig zijn.

Daarnaast zijn we vooraf op de hoogte van jouw specifieke keukenwensen en kunnen we jouw bezoek aan de winkel hierdoor zo aangenaam mogelijk maken.

We proberen het bezoek net zo ontspannen als normaal te laten verlopen. Doe rustig keukeninspiratie op of laat je voorzien van expertadvies. We maken graag een vrijblijvend keukenontwerp voor je! De winkel, keukenopstellingen en sanitair voorzieningen worden met veel zorg en extra vaak gereinigd. Daarnaast worden in onze nieuwe winkels (Bergen op Zoom en Utrecht) de touchscreens zeer nauwkeurig en regelmatig gereinigd. 

In het contact met de aankoopadviseur wordt gezorgd voor een afstand van minimaal 1,5 meter. Daarnaast wordt er bij het kennismaken en het eventueel tekenen van een koopovereenkomst geen hand geschud. In tegenstelling tot normaal bieden we tijdens een afspraak geen lunch en/of eten aan en bieden we koffie en thee aan uit wegwerpbekers. Alle verdere maatregelen in de winkel en in het contact tussen aankoopadviseur en consument zullen conform de RIVM maatregelen zijn. 

Tot slot zorgen we voor voldoende reinigende middelen zoals handzeep en desinfecterend middel in de winkel.

Heb je al een afspraak staan en wil je deze toch wijzigen? 

Indien je (lichte) symptomen hebt die overeenkomen met het COVID-19 virus willen we je dringend verzoeken je afspraak in de winkel te verzetten naar een later tijdstip. Indien je een afspraak gepland hebt, kun je deze gemakkelijk wijzigen door contact op te nemen met: klantcontact@bruynzeelkeukens.nl of te bellen naar: 0164 285 457. Zij zijn te bereiken tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

We hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden je via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de maatregelen die we vanuit Bruynzeel Keukens treffen. 


Meer weten over het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.