Keuken

COVID-19 virus: Het bezoek aan een Bruynzeel winkel

Binnen Bruynzeel Keukens nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je wat dit voor effect heeft op jouw winkelbezoek bij Bruynzeel Keukens.

Wij staan voor je klaar!

Je bent van harte welkom in één van onze winkels voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Reeds gekochte keukens worden volgens geplande leverdatum geleverd en/of gemonteerd

We begrijpen dat je er naar uit kijkt om snel aan de slag te gaan in jouw nieuwe keuken. We kunnen je dan ook melden dat de levering en montage van de keuken plaatsvindt op de afgesproken datum. Voor up to date informatie over de levering en/of montage van de keukens kijk je op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid19-levering-montage   

Meer weten over het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM?

COVID-19 RIVM

Online advies

Met behulp van videobellen maken we graag kennis met jou. We luisteren naar je specifieke keukenwensen en nemen we je mee in de mogelijkheden die Bruynzeel Keukens hierin kan bieden. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we alvast vrijblijvend een 3D ontwerp en transparante offerte voor je uitwerken. 

Online advies

Online inspiratie en informatie

Zoals je van ons gewend bent, bieden we ook online enorm veel keukeninspiratie. Zo blijf je helemaal op de hoogte. Bekijk onze uitgebreide keukencollectie, bekijk tips & tricks voor het leven in- en om de keuken op onze inspiratiepagina. Ook kun je zelf aan de slag met al je keukenwensen in onze Moodboard Maker of met de 3D ontwerptool

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.