preload

Bloemenknuffel Moederdag

Bloemenknuffel


Iedere moeder én keuken verdient een mooi bloemetje, zeker met Moederdag! Verras jouw vrouw, vriendin, moeder of oma met een mooi Moederdag cadeau. Wie verdient volgens jou een bloemetje? Laat het weten door een reactie te plaatsen onder onze Facebook of Instagram post. We geven willekeurig 3 Bloomon giftcards t.w.v. €23,95!* weg. De actie eindigt op Moederdag zondag 12 mei. De winnaars worden uiterlijk woensdag 15 mei voor 12:00 uur op de hoogte gebracht via een bericht onder het desbetreffende bericht op Facebook of Instagram.

Actievoorwaarden

Kiezen met Smaak
Op zoek naar de keuken die werkt voor jou? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak! Vraag het magazine nu geheel gratis aan!

Smaak


Gratis inspiratiemagazine Smaak

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.