preload

Binnenkijken

SnijplankDe keuken is steeds vaker onderdeel van het interieur. Steeds meer mensen zijn dan ook bezig om deze plek in huis helemaal eigen te maken. Niet alleen de keuze voor de keuken of afwerking met wandtegels en vloer zorgt hiervoor: ook de styling door middel van accessoires zegt álles over wie jij bent. Maar hoe stijl je jouw keuken? Je leest er alles over in onze blog.

Stijl jouw keuken als een pro en maak kans op één van de acht keramieken snijplanken van HK-living t.w.v. €24,95!


Snijplank

 

 

Zo kun je winnen!

Plaats voor 27 november een foto van jouw gestylde Bruynzeel keuken op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens en tag ons in de foto. Is jouw keuken het mooiste gestyld? Dan win jij misschien die mooie keramieken snijplank t.w.v. €24,95! We maken de winnaars bekend op vrijdag 7 december. Like en tag ons om meer kans te maken. Vergeet ons ook zeker niet te volgen.

 

Meer inspiratie op doen? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina boordevol tips en de huidige trends. Wil je andere mensen inspireren? Deel jouw Bruynzeel Keuken op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens. Jouw foto zal dan worden gedeeld op onze inspiratiepagina, bekijk de pagina hier. 

Inspiratiepagina  #bruynzeelkeukens

Actievoorwaarden

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×