preload

Exclusief voordeel ATAG apparatuur

Deze maand bij jouw nieuwe keuken: €500,- voordeel bij aanschaf van 3 ATAG apparaten.

Direct de juiste prijs

Iedereen is anders. Daarom wil je een keuken die past bij jouw stijl, jouw leefsituatie en binnen jouw budget. Die keuken maken we bij Bruynzeel Keukens. Je krijgt direct de juiste prijs. Zonder onderhandelen, zonder aanbetalen. Dat is nog eens ontspannen kiezen!

ATAG


ATAG

Jouw prachtige nieuwe keuken maak je helemaal compleet met een mooie, functionele apparatenset van ATAG. Dat kan deze maand met extra voordeel!

We hebben nu een mooie actie lopen in samenwerking met ATAG. Je krijgt namelijk bij aanschaf van jouw nieuwe keuken €500,-  voordeel wanneer je 3 apparaten van ATAG aanschaft. Daarnaast krijg je bovenop dit voordeel ook nog eens 10 jaar garantie!

Maak een afspraak in een Bruynzeel keukenwinkel. Dan ontwerpen we samen de keuken die werkt voor jou. De actie loopt van 14 maart tot en met 5 mei dus wees er snel bij! 

Maak een afspraak  Kom eens langs

De keuken die past bij jou

Wanneer je gaat kijken naar de opstelling van je keuken zijn er veel mogelijkheden, afhankelijk van de ruimte. Ga je voor een L-opstelling een U-opstelling, een keuken met kookeiland of kies je voor een rechte opstelling met een eventuele uitbreiding in de vorm van een parallel keuken. Ben je op zoek naar veel werkruimte en opbergruimte? Dan is de U-opstelling misschien iets voor jou. Lees hier meer over de U-opstelling.

U


Maak een afspraak en profiteer

Kom eens langs in één van onze winkels om zo de keuken te vinden die past voor jou! Of maak direct een ontwerpafspraak. 

Maak een afspraak  Kom eens langs

Bekijk onze actievoorwaarden

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×