preload

Deze maand een AEG vaatwasser voor €250,-

Direct de juiste prijs

Iedereen is anders. Daarom wil je een keuken die past bij jouw stijl, bij jouw leefsituatie en binnen jouw budget. Die keuken maken we bij Bruynzeel Keukens. Je krijgt direct de juiste prijs. Zonder onderhandelen, zonder aanbetalen. Dat is nog eens ontspannen kiezen!

Exclusief voordeel met AEG!

Jouw prachtige nieuwe keuken maak je helemaal compleet met een mooie, functionele vaatwasser van AEG. Dat kan deze maand met extra voordeel! Profiteer van 2 juli 2018 t/m 5 augustus 2018 van dit voordeel. 

Kies één van de geselecteerde vaatwassers van AEG en betaal nu slechts € 250,-!

Maak een afspraak

Innovatief gemak

Houd uw kookgerei, bestek en glaswerk als nieuw met één van de fluisterstille AEG vaatwassers. Met programma's die in de helft van de tijd af wassen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. En speciale glasprogramma's om de meest delicate vaat te beschermen. Het voordeel geldt voor de FSB41600Z Airdry inbouwvaatwasser, de FSB52610Z Airdry inbouwvaatwasser en de FSE63626P Airdry inbouwvaatwasser. Kijk hier voor meer informatie over deze vaatwassers.

Sfeerbeeld vaatwasser

Sfeerbeeld van AEG, dit is geen Bruynzeel keuken.

De smaakvolle gemakskeuken

Kies bijvoorbeeld voor deAtlas in trendy betongrijs, een van de keukens uit onze nieuwe collectie. Deze keuken is de perfecte combinatie van smaak en gemak. Stijlvol door zijn stoere uiterlijk. Ergonomisch door de doordachte AEG apparatuur op ooghoogte. De Maxilijn-uitvoering zorgt voor een prettige werkhoogte en biedt extra opbergruimte. Smaakvol koken was nog nooit zo gemakkelijk.

Betongrijs


Kijk hier voor meer informatie over de Atlas betongrijs! Of bekijk de keuken in één van onze winkels:

Bruynzeel Keukens winkels
Maak tussen 2 juli 2018 en 5 augustus 2018 een afspraak in een Bruynzeel winkel.
Dan ontwerpen we samen de keuken die werkt voor jou.

  Maak een afspraak en profiteer!  Bekijk digitale keukenboek

Bekijk onze actievoorwaarden

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×