Makkelijk en slim in gebruik 

We hebben nu een mooie actie lopen in samenwerking met Zanussi. Je krijgt namelijk bij aanschaf van jouw nieuwe keuken €350,- voordeel wanneer je 4 apparaten van Zanussi aanschaft. 

In het Zanussi-assortiment zijn slimme, gebruiksvriendelijke apparaten te vinden die ervoor zorgen dat je je helemaal kunt uitleven in de keuken. Geen onnodige functies maar gewoon modern design en slimme ideeën die er toe doen. Het is de passie van Zanussi om in huis te helpen en zo het leven gemakkelijker maken. Dit doen zij al meer dan honderd jaar.

 

Design

Gestroomlijnd en modern - dat kenmerkt de apparaten van Zanussi. Met name de ovens vormen een stijlvol middelpunt met mooi afgewerkte displays en elegante handgrepen. Dankzij design past Zanussi apparatuur bovendien naadloos en moeiteloos bij iedere keukenstijl.

Laat je inspireren

Voordeelactie Zanussi

*Deze actie loopt van 31 oktober t/m 29 januari 2023.
Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

Functioneel, mooi én betrouwbaar, dat is onze belofte

Simpelweg omdat Bruynzeel zoveel mogelijk mensen wil laten genieten van een gebruiksvriendelijke keuken. Bekijk de video en ontdek het verhaal achter Bruynzeel.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.