preload

Maak een ontwerpafspraak en krijg een trolley cadeau!

Nieuwe retailformule Bruynzeel Keukens

In Bergen op Zoom vind je de nieuwste en meest geavanceerde Bruynzeel winkel van Nederland! In de winkel kan je op geheel nieuwe wijze wooninspiratie opdoen. Alle keukenopstellingen zijn geheel ontworpen volgens de laatste trends. Helemaal van deze tijd, vol inspiratie en innovatie. 

In de jaren 30 van de vorige eeuw startte Bruynzeel Keukens al met het in kaart brengen van de wensen van veel huisvrouwen door bij hen thuis te komen en te vragen voor welke problemen ze een oplossing zochten. Het functionele ontwerp van de eerste Bruynzeel keuken is de basis voor al onze keukens. In de afgelopen ruim 80 jaar zijn wij blijven vernieuwen, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan. Zo doe je in de nieuwe winkel niet alleen keuken- maar volledige wooninspiratie op. 

Trolley

Trolley cadeau

In juli opende de splinternieuwe keukenwinkel in Bergen op Zoom haar deuren. Dit feestelijke moment vieren wij graag samen met jou! Maak daarom nu een ontwerpafspraak en krijg een unieke trolley cadeau. Deze trolley loopt op rolletjes. Net als jouw reis naar je nieuwe keuken bij Bruynzeel. Ons ervaren team van adviseurs staat klaar om samen met jou de meest ideale en functionele keuken te ontwerpen.
 

Afspraak maken 

Maak een afspraak of kom snel langs bij Bruynzeel Keukens in Bergen op Zoom. De actie loopt t/m 1 september. Let op, deze actie geldt uitsluitend voor het filiaal in Bergen op Zoom.
 

Mocht je zelf aan de slag willen? Dat kan! Met onze ontwerphulp ontwerp je in een mum van tijd je eigen keuken. Die je vervolgens levensgroot kunt bewonderen in onze 3D ontwerpstudio. Zodra je helemaal tevreden bent, sturen we het ontwerp naar onze eigen keukenfabriek. Ook die zit gewoon om de hoek, in Bergen op Zoom. We willen dat je jezelf helemaal thuis voelt in onze winkel. Daarom zorgen we voor een ontspannen aankoop en transparant advies. Je krijgt bij ons direct de juiste prijs voor jouw keuken, zonder te onderhandelen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En ook aanbetalen is niet nodig! 

Matterhorn
Matterhorn leisteengrijs

Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de vervanging van een oude keuken of een lokaal project. We heten je graag welkom bij Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom!

Gratis inspiratiemagazine Smaak

Op zoek naar de keuken die werkt voor jou? In ons inspiratiemagazine Smaak lees je alles over de mens in de keuken. Het staat vol leuke en interessante artikelen. Je doet er ideeën op om jouw leven in en om de keuken nog leuker en gemakkelijker te maken. Je krijgt handige tips, spot de laatste trends en ontdekt wat past bij jouw smaak! Vraag het nu geheel gratis aan!

Inspiratiemagazine Smaak

Smaak
Inspiratiemagazine Smaak

 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×