preload

Bespaar deze maand €250,- op ATAG inductiekookplaten

Direct de juiste prijs
Iedereen is anders. Daarom wil je een keuken die past bij jouw stijl, jouw leefsituatie en binnen jouw budget. Die keuken maken we bij Bruynzeel Keukens. Je krijgt direct de juiste prijs. Zonder onderhandelen, zonder aanbetalen. Dat is nog eens ontspannen kiezen!

ATAG


Vlammen zonder vlammen
Veel pannen op het vuur, met vlammen die ernaast dansen. Voor veel kookliefhebbers is het een herkenbaar beeld. Toch stappen de laatste jaren steeds meer kookliefhebbers over naar koken op inductie. En dat is helemaal zo gek nog niet! Inductiekoken is de snelste manier van koken en heeft bovendien slimme en vooruitstrevende elektronische bediening en functies. De aankooktijd van inductie is circa de helft van de aankooktijd bij standaard gasbranders! Een inductiekookplaat is gemakkelijk schoon te maken én veilig in gebruik.

Deze maand hebben we een mooie actie lopen in samenwerking met ATAG. Je krijgt namelijk bij aanschaf van jouw nieuwe keuken €250,-  voordeel op inductiekookplaten van ATAG. Deze actie loopt van 3 t/m 30 september. 

ATAG


Inductiekookplaten van ATAG zijn in het bezit van slimme, intuïtieve bedieningen, meer ruimte voor de pannen en een hogere prestatie. Zo biedt ATAG voor zowel de gepassioneerde thuiskok als de professionele wereld betrouwbaarheid en kwaliteit.  

ATAG


Speciaal voor de kookgek: masterclass van topchef Caspar Bürgi
Bij aanschaf van een inductiekookplaat van ATAG krijg je daarnaast de mogelijkheid om een masterclass van topchef Caspar Bürgi bij te wonen. In onze winkels vertellen we je er graag meer over.

Meer weten over de samenwerking tussen Caspar en ATAG? Klik dan hier.

ATAG


Maak een afspraak en profiteer
Maak een afspraak in een Bruynzeel keukenwinkel. Dan ontwerpen we samen de keuken die werkt voor jou. De actie loopt tot en met 30 september dus wees er snel bij!

Maak een afspraak

De lekker uitgekookte keuken

Om een lekker gerecht op tafel te kunnen serveren, is de versheid van je ingrediënten en je kennis en ervaring natuurlijk van belang. De ruimte waarin je dit gerecht bereid en de apparatuur die je daarbij gebruikt zijn echter net zo belangrijk! Een kookliefhebber wil zich helemaal uitleven in de keuken. Een keuken waarin dit zeker kan, is de Atlas Leem. Een moderne keuken om te zien, met veel handige tools die bijdragen aan het bereiden van hét gerecht. Alleen als je deze keuken ziet, krijg je al zin om aan de slag te gaan met lekkere gerechten. Met de functionele en ergonomische apparatuur is dit met recht een keuken voor de kookgek! Kortom: een lekker uitgekookte keuken.

De lekker uitgekookte keuken


Wat maakt de Atlas Leem zo geschikt voor de kookgek?

  • Dubbele oven, één met stoomfunctie
  • U-opstelling met veel werkruimte
  • Inductiekookplaat, kookt sneller dan gas
  • Koelkast met een ruime koel/vries combinatie
  • Bruynzeel 3-in-1 kokendwaterkraan


Meer lezen over onze lekker uitgekookte keuken? Bekijk dan onze blog!

Kom langs in één van onze winkels om zo de keuken te vinden die past voor jou! Of maak direct een ontwerpafspraak.

Bruynzeel Keukens winkels   Maak een afspraak

Actievoorwaarden

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×